10 ting jeg vil gjøre i desember

Livsstil

10 ting jeg vil gjøre i desember

Vel inne i desember og kanskje årets koseligste måned. Her hjemme har vi allerede satt opp og pyntet juletreet, og julestemningen begynner å komme. I barnehagen skjer det mye gøy denne måneden så eldstemann får masse julestemning der også. Det er så mye å finne på i desember med juleforberedelser, baking og koselige juleselskap med familie og venner. Hva gleder du deg mest til i desember? Her er 10 ting jeg vil gjøre denne måneden😊

1. Bakedag. Vi har allerede hatt noen bakedager, men pepperkaker har vi ikke laget enda. Vi får besøk av en venninne og sønnen hennes og da blir det pepperkakebaking. Siden James er veldig opptatt av dinosaurer har vi kjøpt dinosaur utstikkere, så vi kan lage dinosaurus pepperkaker.

2. Kjøpe julegaver. Jeg er allerede godt i gang med julegavene, men det er fortsatt en del som gjenstår. Siden jeg er hjemme i mammapermisjon så tar vi litt og litt når vi er ute å triller tur. I dag skal vi til sentrum å møte en venninne, så da blir det nok kjøpt noen julegaver også.

3. Julelunsj med venninner. Siden Josefine bare er 6 måneder så blir det ikke så mange julebord på meg i år. Derfor benytter vi muligheten litt ekstra til å treffe venninner på julelunsj, gløgg eller julegaveshopping på dagtid.

4. Lucia i barnehagen. I barnehagen er det mye morsomt som skjer denne måneden. De har juleverksted, baker pepperkaker og skal ha både Lucia og nissefest. På Lucia får vi komme alle sammen og se de små gå Lucia og spise lussekatter. Det blir superkoselig å få være med på litt av det som skjer i barnehagen også.

5.Høre på julemusikk. Det er så koselig med julemusikk, ikke noe gir mer julestemning enn det. Jeg har laget en spilleliste med mine favoritter. Om du vil kan du sjekke den ut her.

6. Julemiddager med familie. Frem mot julaften har vi flere julemiddager planlagt med familie. Både søsteren til Nicklas og søsteren min har bursdag denne måneden så det blir blant annet selskap for de.

7. Dra på julemarked. Jeg synes det er så koselig å gå på julemarked. Titte i bodene, drikke varm julegløgg og se på alle menneskene. Jeg har allerede trillet igjennom julemarkedet i spikersuppa, men det blir nok noen turer til i løpet av måneden.

8. Juleeventer. Det er så hyggelig med alt det sosiale i desember og jeg skal også på noen juleeventer. Følg med på Instagram for flere oppdateringer der.

9. Julaften på Hafjell. I år skal vi feire jul med Nicklas sin side av familien. I tradisjon reiser vi da til fjells for å ha julaften og romjulen der. Vi har ikke vært på fjellet siden sist vinter så det blir veldig hyggelig og deilig med en tur på fjellet.

10. Nyttårsaften. Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi gjør på nyttårsaften enda, men det blir enten hjemme eller på fjellet med familie.

Ha en fin desember og førjulstid!😊

Liker

Kommentarer

Cindyllb
Cindyllb,
vakker!! og så fine ting <3
nouw.com/cindyllb
deniseparreira
deniseparreira,
Dette kunne like gjerne vært min liste, sett bort ifra eventer 🙈 Elsker Desember, spesielt nå som jeg har barn 😍 Kos deg med alle de fine tingene du skal i desember 💕
nouw.com/deniseparreira
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229