7 ting jeg vil gjøre i september

Livsstil

7 ting jeg vil gjøre i september

Så var vi inne i årets første høstmåned, og i det siste har jeg laget et innlegg i starten av måneden med 10 ting jeg vil gjøre den kommende måneden. Denne gangen har jeg endret det til 7 ting, fordi jeg rett å slett har mindre i kalenderen og lyst til å gjøre litt mindre i september. Det er deilig ha flere helger som ikke har fylt seg opp, og jeg kan ta ting jeg har lyst til litt mer spontant.

Familiehelg. Jeg elsker kvalitetstid med guttene mine og å finne på ting som James synes er morro bare oss tre. Jeg kjenner sikkert litt ekstra på det siden han var hos besteforeldrene sine hele forrige helg, så til helgen blir det familiehelg❤

Feire bursdagen til Malene. Min fine venninne Malene har bursdag denne måneden og da blir det feiring. Hun og kjæresten har nylig flyttet inn i ny leilighet og da får vi samtidig se hvordan de har fått det. Gleder meg!

Fanbooster Day 2018. Den 13. september arrangeres Fanbooster-dagen. Om du jobber med markedsføring og sosiale medier er det verdt å få med seg. Jeg liker så godt slike dager, å komme seg litt ut av kontoret for å få faglig påfyll og inspirasjon. Om du er interessert kan du sjekke ut eventet her.

Vårt første foreldremøte i barnehagen. Jeg føler meg litt voksen når jeg skal på foreldremøte, og denne måneden er det første foreldremøte i barnehagen til James. Siden han startet i ny barnehage i august så blir det fint å få treffe alle de andre foreldrene også.

Rydde i klesskapet og oppdatere Tise. Jeg synes dette alltid er et mål jeg har, men aldri helt får tid til. Nå er det ny sesong og da skal jeg få tatt en opprydning. Jeg innser at jeg har for mye klær i forhold til plassen og at det må til. Du finner meg på tise under brukernavnet mariasagvik.

Middag med venner. Med flere åpne helger i kalenderen, har jeg lyst å få til en middag med venner. Dette tar jeg litt som det kommer, men det er alltid så hyggelig å samle en gjeng og enten gå ut å spise eller invitere på middag hjemme.

Dele flere bryllupstanker på bloggen. Etter å ha vært i to helt fantastiske bryllup i sommer, gleder jeg meg litt ekstra til planleggingen selv. Mange spørr meg om hvordan vi ligger ann i prosessen, hvor og når bryllupet blir etc. Jeg skal snart dele mer om dette. Planlegger du bryllup selv? Isåfall bør du sjekke ut Bryllupspodden som jeg har tipset om tidligere her.

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Gleder meg til å høre om bryllupsplanene! 😃
nouw.com/celinastamper
mariasagvik
mariasagvik,
Så hyggelig 😊 Delte nettopp ett nytt innlegg om det faktisk, hehe <3
nouw.com/mariasagvik
mariereierth
mariereierth,
Du er så fin! PS: Gleder meg til neste helg <3
nouw.com/mariereierth
mariasagvik
mariasagvik,
Takk, ja jeg også 😃 <3
nouw.com/mariasagvik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229