ER DU KLAR FOR HALLOWEEN?

Contains affiliate linksLivsstil

Annonse/ Innlegget er i samarbeid med Coolstuff.no

Vi skal være superhelter!

Nå er det snart Halloween og da er det tid for å kle seg ut. Jeg synes det er så morro å kle meg ut og det skal jeg føre videre til James. Så siden det snart er Halloween bestilte jeg kostymer til oss alle tre fra Coolstuff.no. De kom litt før helgen så i helgen prøvde vi kostymene våre. Jeg synes det er veldig morro å ha et tema når vi skal kle oss ut slik at vi alle står i stil, og denne gangen falt valget på superhelter. James skal være Batman, Nicklas Supermann og jeg Wonder Woman. Dette er første Halloween med James hvor vi skal kle oss ut og det er så gøy å se hvor begeistret han er for kostymet sitt. Det er fortsatt en måned igjen til Halloween og det er deilig å ha kostymene i orden så kan vi planlegge dagen. Tenker det blir knask eller knep hos de aller nærmeste naboene og litt ekstra snacks og morro hjemme. Hva er dine planer for Halloween?😊

Wonder Woman

Jeg valgte et Wonder Woman kostyme som du ser flere bilder av her. Det var ganske vanskelig å velge, for det er så mange kule kostymer og stort utvalg, men som wonder woman matcher jeg guttene mine og passer inn i superhelt temaet vårt. Nedenfor har jeg linket til kostymene våre.

🎃 Supermann kostyme her.
🎃 Batman kostyme her.
🎃 Wonder Woman kostyme her.

Nye Halloween tradisjoner

Dette blir James sin første Halloween som vi gjør noe ut av. Han er snart 2 år og da begynner det å bli morro å gjøre mer ut av dager som Halloween og skape nye tradisjoner. De siste årene har Halloween for meg vært utkledning og fest, men nå gleder jeg meg til at den skal handle om knask eller knep igjen. Det blir nok mange anledninger til å kle seg ut i årene fremover så jeg har allerede startet med en kostyme eske hvor jeg skal samle på kostymer som vi kan velge i hver gang det er en anledning. Såå morro!

Hva skal du kle deg ut som på Halloween? Om du ikke har bestemt deg enda bør du sjekke ut coolstuff.no for de har stort utvalg både i kostymer og pynt, og til gode priser. Du kan sjekke ut Halloween utvalget her.

Happy pre-Halloween!

Liker

Kommentarer

tonjesynnove
tonjesynnove,
Herregud, så søte dere er Maria!
nouw.com/tonjesynnove
mariasagvik
mariasagvik,
Takk 😊 Så koselg <3
nouw.com/mariasagvik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229