Livet i mammapermisjon

Mote, Livsstil

Livet i mammapermisjon

God morgen! Nå sitter jeg med en kopp kaffe og kake til frokost, mens God morgen Norge går i bakgrunnen. En ganske fin morgen i mammapermisjon, hehe. Det er fordi det var farsdag på søndag og vi fortsatt har kake igjen ellers er det som regel ikke sånn jeg starter dagen. Som dere vet så er jeg i mammapermisjon, mange spør om hvordan det er og mange lurer på hva jeg jobber med når jeg ikke er i permisjon. Derfor hadde jeg lyst å dele dette innlegget om hvordan livet i mammapermisjon er for meg.

Jeg må si at jeg nyter mammapermisjonen veldig. Det er helt fantastisk fint å få være med Josefine hver dag og kunne fokusere på amming, innføring av mat, søvn, utvikling og alle de småtingene som den første tiden handler om. Nå er Josefine allerede 5 måneder og jeg tror kun jeg har vært borte fra hun en gang, når jeg var hos tannlegen. Ikke fordi far ikke kunne klart å passe på alene, men fordi jeg ikke har lyst å gå fra hun. Når jeg er klar vil tiden vise, men jeg tror James var rundt 6 måneder første gang jeg gjorde noe uten han. Vel, utenom tannlegen. Det er utrolig hvor sterkt båndet føles og jeg er glad for at permisjonsordningen gjør det mulig å få være hjemme i rundt et år. Som melkeprodusent og med dårlig søvn er det veldig forskjellig hva vi gjør i løpet av dagen. Noen ganger går vi oss bare en tur, mens andre dager drar vi på trening, møter noen på lunsj og drar på eventer. Det er også litt annerledes når man har to for vi vil alltid være hjemme når eldstemann kommer hjem fra barnehagen, lage middag og noen ganger tar jeg med Josefine og leverer/ henter i barnehagen. Jeg elsker denne tiden og setter veldig stor pris på den, for jeg husker hvor fort den gikk sist når jeg var hjemme med James.

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg jobber med og jeg jobber som markedskoordinator i Ticket Feriereiser. Der gjør jeg mye forskjellig som blant annet lage kampanjemateriell til Tickets butikker, oppdatere på ticket.no, sende ut nyhetsbrev, dele inspirasjon og kampanjer i sosiale medier og på blogg. Er du glad i å reise? Sjekk ut Ticket sin fine reiseblogg med massevis av inspirasjon her. Selvom jeg er i mammapermisjon oppdateres den jevnlig av min vikar.

Det var kort fortalt om både permisjonstiden og jobb. Er det noe du lurer på? Legg igjen en kommentar så svarer jeg der. Kanskje du har forslag til hva du vil lese mer om? Ha en fin dag!❤

Liker

Kommentarer

Ingvild
Ingvild,
Så gøy med personlig innlegg! Nyt permisjonen!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229