Tips! 5 serier å se i romjulen

TV

Tips! 5 serier å se i romjulen

1. Hjem til jul. En av de beste seriene jeg har sett i det siste og med masse julestemning. Serien er en norsk romantisk komedieserie med massevis av kjente norske skuespillere. Jeg har tipset om den tidligere i desember også (les her). Serien handler om evig single Johanne som er lei av alle kommentarene på at hun er singel og lyver til familien om at hun har fått seg kjæreste. Så gjenstår det å finne en kjæreste på 24 dager som hun kan ta med hjem til jul. Du finner serien på Netflix.
2. Twin.
I denne norske spenningsserien er det Kristofer Hivju som både spiller de eneggede tvillingene Erik og Adam, og er med på utvikle serien. Serien handler om at Erik dør ved et uhell som ser ut som et drap, og Adam tar over hans identitet for å redde familien. Hele serien er filmet i Lofoten som også er en veldig fin ramme for serien. Du finner den på NRK.
3. Solsidan. Dette må være en av tidenes beste serier. Jeg synes serien er så utrolig morsom. I serien følger man noen ulike personer i Solsidan med familieliv, vennskap etc. Du finner serien på TV2 Sumo. Det er 6 sesonger hvor den siste er spilt inn i 2019 og går nå.
4. Else om: Barn.
Else Kåss Furuseth kjenner på den biologiske klokka og har laget en serie om hvorvidt hun skal få barn og eventuelt hvordan. Serien er både informativ og veldig morsom fordi Else tar for seg massevis av ulike alternativ og gjør det på en lett og morsom måte. Serien finner du på Dplay.
5. Mellom oss.
En spennende dramaserie som du kan se på TV2 Sumo. Serien handler om to par i København og alle deres utfordringer. En veldig god serie med blant annet Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen i hovedrollene.

Har du sett noen andre bra serier i det siste? Jeg elsker å få tips så del gjerne i en kommentar😊

  • TV

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229