Yesterday’s

Livsstil

God morgen😊 Nå sitter jeg å blogger på vei til Paris. Tenkte egentlig å oppdatere i går, men måtte prioritere pakking over blogging. Det skal bli deilig med helg nå. Har du noen spennende planer i helgen?

Her er noen bilder fra i går. Det er så hyggelig å gå på litt eventer og treffe så mange fine mennesker. I går startet jeg dagen på The Thief med Second Female. De har så utrolig mye fint! Vi fikk se på både AW18 og Winter kolleksjonen, og i tillegg var vi så heldige å få velge oss noen plagg fra kolleksjonene.

Etter frokost med Second Female dro jeg videre til lunsj på Kolonihagen med The Body Shop. De viste fram noen nye produkter som jeg gleder meg til å prøve. Det ene var body yoghurt som gir fuktighet til hele kroppen. Den passer perfekt for travle dager ettersom den kan smøres rett på fuktig hud og tørker på bare 15 sekunder. Det andre produktet var en fuktighetsspray som kan brukes over sminke. Da kan du bare spraye ansiktet for fuktighet i løpet av dagen. Helt perfekt synes jeg!😊

Etter lunsj besøkte jeg showrommet til Presskontakterna. Der plukket jeg med meg litt av hvert som ligger i kofferten til Paris.

Bilder av hva jeg hadde på meg i går kommer på bloggen senere. Ha en fin fredag😘

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229